SNEL STARTEN? BEL ONS OP: 088-2256600

Ontdek hoe wij kunnen helpen

Wij koppelen de hoogste kwaliteit hypotheekleads aan de beste financieel adviseurs

Als kleine, zelfstandige adviseur:

  • Bereik gemakkelijk geïnteresseerde leads met een financiële vraag.
  • Zorg voor extra hypotheekadviesafspraken en uiteindelijk meer afgesloten hypotheken.
  • Mogelijkheid om leads door ons te laten nabellen.

Als groter kantoor met meerdere adviseurs:

  • Maatwerk zodat de leads precies bij u aansluiten.
  • Flexibiliteit om rustige periodes op te vangen met extra afspraken.
  • Mogelijkheid om leads door ons te laten nabellen.

Direct aan de slag of meer informatie?

HOE WERKT HET?

Hypotheekleads

Hypotheekleads

Wekelijks reageren er meer dan 1500 hypotheekleads via onze platformen zoals Hypotheekberekenen.nl en Starterslening.nl. Hypotheekleads zijn mensen die actief op zoek zijn naar mogelijkheden op het gebied van Hypotheken. Zij laten op onze websites hun gegevens achter om advies in te winnen over bijvoorbeeld het kopen van een woning. Wij verbinden de leads met de juiste financieel adviseur.

Handige tools

Onze websites zijn voorzien van verschillende tools waar consumenten onder andere hun maximale hypotheek en maandlasten kunnen berekenen. Door het gebruiksvriendelijke karakter maken veel mensen gebruik van onze tools, wat ons voor adviseurs een uitstekende bron van potentiële klanten maakt.

ELKE DAG VERSE LEADS

Wat maakt TotalWebBoost uniek?

Kwaliteit en transparantie

Dankzij onze jarenlange ervaring en zorgvuldige controle houden we de kwaliteit van onze leads hoog en met onze heldere voorwaarden en werkwijze komt u nooit voor verrassingen te staan.

Bepaal uw eigen werkgebied en afname

Wanneer u met ons samenwerkt bepaalt u zelf hoeveel leads u wilt afnemen en uit welke postcodegebieden de leads komen. 

Gedegen retourbeleid

Ondanks onze zorgvuldige selectie kan het zijn dat een lead niet voldoet aan de voorwaarden. U kunt deze leads binnen een week retourneren.

Geen langlopende contracten

Wij hanteren een opzegtermijn van slechts 4 weken.

Betaal achteraf

De kosten worden wekelijks gefactureerd. Wel zo overzichtelijk. 

Training en evaluatie

Met behulp van onze training en door uw resultaten regelmatig te evalueren haalt u het maximale uit de hypotheekleads.

KWALITEIT & TRAINING

Wat kunt u van ons verwachten?

Kwaliteit leads

Voor ons is het belangrijk dat u tevreden bent met onze leads. De hypotheekleads worden dan ook zorgvuldig gefilterd en handmatig beoordeeld door onze medewerkers. Zo houden we de kwaliteit van de hypotheekleads hoog.

Kosteloze training

Om de samenwerking zo optimaal mogelijk te laten verlopen zullen wij u zoveel mogelijk ondersteunen. Zo stellen wij onder andere een CRM-systeem aan u ter beschikking, waarin u alle benodigde informatie kan vinden. Tevens geven wij elk nieuw bedrijf waarmee wij samenwerken een korte training, zodat de conversie van hypotheekleads naar tevreden klanten zo hoog mogelijk blijft.

UW MENING TELT

Wat verwachten wij van u?

Goede voorbereiding

Wij zoeken samenwerkingen met adviseurs die het beste resultaat willen halen uit de hypotheeklast. Om dit te bereiken zorgen we dat onze partners zo goed mogelijk voorbereid zijn. Wij verschaffen daartoe alle benodigde informatie en wij verwachten dat u daar optimaal gebruik van maakt. U kunt hierbij onder andere denken aan het verschaffen van belscripts, handleidingen, vide instructies en voorbeeldgesprekken.

Feedback

Ziet u verbeterpunten of heeft u nog extra tips voor ons? Dan horen wij dit uiteraard graag, zodat we de samenwerking met u en andere intermediairs optimaal kunnen houden.

OPVOLGING & INFORMATIE

Initiatieven

Het TotalWebBoost belteam

Als u geen tijd heeft om zelf de leads op te volgen en gesprekken in te plannen, kunnen wij u dit werk uit handen nemen. Wij zijn gespecialiseerd in het opvolgen van hypotheekleads.

Een enthousiast belteam staat klaar om de hypotheekleads voor u kunnen nabellen. Zo filtert TotalWebBoost de meest veelbelovende hypotheekafspraken eruit. Wij plannen deze afspraken uiteraard ook voor u in. Op die manier doen wij al het voorwerk en kunt u zich blijven focussen op het geven van hypotheekadvies.

Platformen

De sterk toegenomen regelgeving maakt het hypotheken- en financieringstraject steeds ingewikkelder. Wij kennen alle regels, richtlijnen en eisen van banken en andere hypotheekverstrekkers.

Op onze websites kunnen consumenten terecht voor alle informatie over hypotheken. Via de verschillende tools kunnen consumenten onder andere de maximale hypotheek en de maandelijkse kosten berekenen.

Direct aan de slag of meer informatie?

GEBIEDEN

Actuele beschikbaarheid leads per werkgebied

Is uw regio niet beschikbaar? Neem dan contact op voor de mogelijkheden via contact@totalwebboost.nl of bel ons op 088-2256600.

Direct aan de slag of meer informatie?