SNEL STARTEN? BEL ONS OP: 088-2256600

Ontdek hoe wij kunnen helpen

Wij matchen de consument afhankelijk van de financiële vraag aan de meest geschikte adviseur.

1-5 adviseurs:

  • Bereik gemakkelijk geïnteresseerde consumenten met een financiële vraag.
  • Geef je hypotheekbusiness een boost.
  • Desgewenst plannen wij ook de afspraak voor je in.

5+ adviseurs:

  • Samenwerking op basis van maatwerk.
  • Flexibiliteit om rustigere periodes op te vangen met extra afspraken.
  • Desgewenst plannen wij ook complete afspraken voor je in.
TotalWebBoost.nl small letter logo

Direct aan de slag of meer informatie?

HOE WERKT HET?

Hypotheekleads

Hypotheekleads

Wekelijks reageren er meer dan 1500+ hypotheekleads via onze platformen zoals Hypotheekberekenen.nl. Hypotheekleads zijn mensen die actief op zoek zijn naar mogelijkheden op het gebied van hypotheken. Zij laten op onze websites hun gegevens achter om advies in te winnen over bijvoorbeeld het oversluiten van een hypotheek. Wij verbinden deze leads met de juiste financieel adviseur.

Handige tools

Onze websites zijn voorzien van verschillende tools waar consumenten onder andere hun maximale hypotheek en maandlasten kunnen berekenen. Door het gebruiksvriendelijke karakter maken veel mensen gebruik van onze tools, wat ons voor adviseurs een uitstekende bron van potentiële klanten maakt.

ELKE DAG VERSE LEADS

Wat maakt TotalWebBoost uniek?

Kwaliteit en transparantie

Dankzij onze jarenlange ervaring en zorgvuldige controle houden we de kwaliteit van onze leads hoog en met onze heldere voorwaarden en werkwijze kom je nooit voor verrassingen te staan.

Bepaal je eigen werkgebied en afname

Wanneer je met ons samenwerkt bepaal je zelf hoeveel leads je wilt afnemen en uit welke postcodegebieden de leads komen.

Gedegen retourbeleid

Ondanks onze zorgvuldige selectie kan het zijn dat een lead niet voldoet aan de voorwaarden. Deze leads kan je deze leads binnen een week retourneren.

Geen langlopende contracten

Wij hanteren een opzegtermijn van slechts 4 weken.

Betaal achteraf

De kosten worden wekelijks gefactureerd. Wel zo overzichtelijk.

Training en evaluatie

Met behulp van onze training en door jouw resultaten regelmatig te evalueren haal je het maximale uit de hypotheekleads.

KWALITEIT & TRAINING

Wat kan je van ons verwachten?

Kwaliteit leads

Voor ons is het belangrijk dat je tevreden bent met onze leads. De hypotheekleads worden dan ook zorgvuldig gefilterd en handmatig beoordeeld door onze medewerkers. Zo houden we de kwaliteit van de hypotheekleads hoog.

Kosteloze training

Om de samenwerking zo optimaal mogelijk te laten verlopen zullen wij je zoveel mogelijk ondersteunen. Zo stellen wij onder andere een CRM-systeem aan jou ter beschikking, waarin je alle benodigde informatie kan vinden. Tevens geven wij elk nieuw bedrijf waarmee wij samenwerken een korte training, zodat de conversie van hypotheekleads naar tevreden klanten zo hoog mogelijk blijft.

JOUW MENING TELT

Wat verwachten wij van jou?

Goede voorbereiding

Wij zoeken samenwerkingen met adviseurs die het beste resultaat willen halen uit de hypotheeklast. Om dit te bereiken zorgen we dat onze partners zo goed mogelijk voorbereid zijn. Wij verschaffen daartoe alle benodigde informatie en wij verwachten dat je daar optimaal gebruik van maakt. Je kan hierbij onder andere denken aan het verschaffen van belscripts, handleidingen, video instructies en voorbeeldgesprekken.

Feedback

Zie je verbeterpunten of heb je nog extra tips voor ons? Dan horen wij dit uiteraard graag, zodat we de samenwerking met jou en andere intermediairs optimaal kunnen houden.

OPVOLGING & INFORMATIE

Initiatieven

De TotalWebBoost afsprakenservice

Als je geen tijd hebt om zelf de leads op te volgen en gesprekken in te plannen, kunnen wij jou dit werk uit handen nemen. Wij zijn gespecialiseerd in het opvolgen van hypotheekleads.

Een enthousiast belteam staat klaar om de reacties voor je te bellen. Zo filtert TotalWebBoost de meest veelbelovende hypotheekafspraken eruit. Wij plannen deze afspraken uiteraard ook voor je in. Op die manier doen wij al het voorwerk en kan jij je blijven focussen op het geven van hypotheekadvies.

Platformen

De sterk toegenomen regelgeving maakt het hypotheken- en financieringstraject steeds ingewikkelder. Wij kennen alle regels, richtlijnen en eisen van banken en andere hypotheekverstrekkers.

Op onze websites kunnen consumenten terecht voor alle informatie over hypotheken. Via de verschillende tools kunnen consumenten onder andere de maximale hypotheek en de maandelijkse kosten berekenen.

TotalWebBoost.nl small letter logo

Direct aan de slag of meer informatie?

GEBIEDEN

Actuele beschikbaarheid leads per werkgebied

Is je regio niet beschikbaar? Neem dan contact op voor de mogelijkheden via contact@totalwebboost.nl of bel ons op 088-2256600 .

TotalWebBoost.nl small letter logo

Direct aan de slag of meer informatie?