SNEL STARTEN? BEL ONS OP: 088-2256600

Ontdek hoe wij kunnen helpen

Wij matchen de consument afhankelijk van de financiële vraag aan de meest geschikte adviseur.

Bereik en adviseer geïnteresseerde consumenten met een financiële vraag.

  • Geef je hypotheek business continu een boost.
  • Leads uit jouw werkgebied
  • Samenwerking op basis van maatwerk aantal leads en/of afspraken
  • Indien gewenst plannen wij ook afspraken voor je in.
  • Flexibiliteit om rustigere periodes op te vangen met extra afspraken.
  • Samenwerken als partner betekent eenvoudig afspraken, gemakkelijke overeenkomsten en samen meer rendement maken.
TotalWebBoost.nl small letter logo

Direct aan de slag of meer informatie?

HOE WERKT HET?

Hypotheekleads

Hypotheekleads

Wekelijks reageren er meer dan 1500+ hypotheekleads via onze platformen zoals Hypotheekberekenen.nl. Hypotheekleads zijn mensen die actief op zoek zijn naar mogelijkheden op het gebied van hypotheken. Zij laten op onze websites hun gegevens achter om advies in te winnen over bijvoorbeeld het oversluiten van een hypotheek. Wij verbinden deze leads met de juiste financieel adviseur.

Handige tools

Onze websites zijn voorzien van verschillende tools waar consumenten onder andere hun maximale hypotheek en maandlasten kunnen berekenen. Door het gebruiksvriendelijke karakter maken veel mensen gebruik van onze tools, wat ons voor adviseurs een uitstekende bron van potentiële klanten maakt.

ELKE DAG VERSE LEADS

Wat maakt TotalWebBoost uniek?

Kwaliteit en transparantie

Dankzij onze jarenlange ervaring en zorgvuldige controle houden we de kwaliteit van onze leads hoog en met onze heldere voorwaarden en werkwijze kom je nooit voor verrassingen te staan.

Bepaal je eigen werkgebied en afname

Wanneer we samenwerken bepaal je zelf het aantal leads wat je per week wilt ontvangen en nog belangrijker uit welke postcodegebieden je de leads ontvangt.

Eenvoudig retourbeleid

Ondanks onze zorgvuldige selectie kan het zijn dat een lead niet voldoet aan de gestelde voorwaarden. Deze leads kan je retourneren.

Geen langlopende contracten

Omdat wij van eenvoud houden hanteren wij een opzegtermijn van slechts 4 weken.

Betaal achteraf

De kosten worden wekelijks gefactureerd. Wel zo overzichtelijk en eenvoudig.

Training en evaluatie

Met ons onboarding programma bieden wij je gratis ondersteuning, hulp en coaching aan om onze samenwerking te laten slagen. Samen succesvol zijn en blijven is voor ons belangrijk. Wij maken gebruik van een onderhouds funnel waarin samenwerken en elkaar feedback geven van belang is.

KWALITEIT & TRAINING

Wat kan je van ons verwachten?

Kwaliteit leads

Voor ons is het belangrijk dat je tevreden bent met onze leads. De hypotheekleads worden dan ook zorgvuldig gefilterd en handmatig beoordeeld door onze medewerkers. Zo houden we de kwaliteit van de hypotheekleads hoog.

Kosteloze training

Om de samenwerking zo optimaal mogelijk te laten verlopen zullen wij je zoveel mogelijk ondersteunen. Zo stellen wij onder andere een CRM-systeem aan jou ter beschikking, waarin je alle benodigde informatie en tools kan vinden die nodig zijn. Heb je behoefte aan een training? Maak dan direct een afspraak.

JOUW MENING TELT

Wat verwachten wij van jou?

Goede voorbereiding

Samen met onze partners gaan wij altijd voor het beste resultaat. Om dit te bereiken helpen we al onze partners zo goed mogelijk met de voorbereiding. Wij verschaffen daartoe alle benodigde informatie en wij verwachten dat je daar optimaal gebruik van maakt. Je kan hierbij onder andere denken aan het verschaffen van belscripts, handleidingen, video instructies en voorbeeldgesprekken. Tevens starten wij een partnership met een onboarding om jouw succesvol te laten beginnen.

Feedback

Zie je verbeterpunten of heb je nog extra tips voor ons? Dan horen wij dit uiteraard graag, zodat we de samenwerking met jou en andere partners optimaal kunnen houden.

OPVOLGING & INFORMATIE

Initiatieven

De TotalWebBoost afsprakenservice

Als je geen tijd hebt om zelf de leads op te volgen en gesprekken in te plannen, kunnen wij jou dit werk uit handen nemen. Wij zijn gespecialiseerd in het opvolgen van hypotheekleads.

Een enthousiast belteam staat klaar om de reacties voor je te bellen. Zo filtert TotalWebBoost de meest veelbelovende hypotheekafspraken eruit. Wij plannen deze afspraken uiteraard ook voor je in. Op die manier doen wij al het voorwerk en kan jij je blijven focussen op het geven van hypotheekadvies.

Platformen

De sterk toegenomen regelgeving maakt het hypotheken- en financieringstraject steeds ingewikkelder. Wij kennen alle regels, richtlijnen en eisen van banken en andere hypotheekverstrekkers.

Op onze websites kunnen consumenten terecht voor alle informatie over hypotheken. Via de verschillende tools kunnen consumenten onder andere de maximale hypotheek en de maandelijkse kosten berekenen.

TotalWebBoost.nl small letter logo

Direct aan de slag of meer informatie?