ERVARINGEN

Wat zeggen klanten over ons?

De prijs van de leads t.o.v. kwaliteit is gewoon goed!!

Ik werk al jaren met de leads van Totalwebboost en heb al jaren dezelfde conversie op de leads. Volg het stappenplan, dan komen de klanten en omzet vanzelf. De prijs van de leads t.o.v. kwaliteit is gewoon goed!!

P. van Dijk

Afspraken worden nagekomen

Sinds enkele maanden neem ik leads af van TotalWebBoost en dat bevalt uitstekend. Er is een overzichtelijke website waar je de leads kan inzien en resultaten bij kunt houden. Gemaakte afspraken worden nagekomen en als er per ongeluk eens een lead met b.v. onjuiste gegevens tussen zit dan is er een soepel retourbeleid.

Pascal R.

Mijn eerste indruk? Helemaal top!

Het gaat als een trein!!! Heb nu al 5 afspraken gemaakt uit de aangeboden leads. 1 was een onjuist nummer en heb ik teruggestuurd. 1 (de eerste die ik belde) had een vriend bij hypotheekshop en de rest heb ik allemaal ingepland met een afspraak of een vervolgbelafspraak mee gemaakt.

Richard

1e afspraak is binnen!

1e afspraak is binnen! Thanks voor de tips! Met hartelijke groet

Christian Gilissen

Het gaat prima!

Het gaat prima! Ik heb nog niet alle leads kunnen bereiken, maar degenen die ik gesproken heb zijn over het algemeen positief. Zes afspraken uit 16 leads. Twee leads heb ik geretourneerd.

Linda Mulder

Complimenten

complimenten!!! Ik ben de afgelopen weken bij 3 klanten geweest waarvan jullie de afspraak hebben ingepland. Alle 3 de klanten waren zeer te spreken over de manier van bellen en afspraak maken. Rustig, niet dwingend, vriendelijk, goed luisteren zijn zo even een paar kernwoorden die ik terug kreeg van de mensen.

Richard B.

Perfecte doelgroep

De expat leads zijn een groot succes man! Echt perfecte doelgroep. Zijn we super blij mee! Net zoals de andere leads overigens!

Jarno

Goede afspraken met resultaat

Ideale partij om mee samen te werken. Snel de leads geleverd en snel de opvolgingen uitgevoerd, hierdoor al een aantal goede afspraken kunnen maken met een positief resultaat.

Roderick S.

Goede dienstverlening

Het aantal leads dat ik heb afgenomen voldeed aan de verwachtingen. Goede dienstverlening en prettige samenwerking!

Rick Marx

Kwaliteit leads

Ik heb fijn samengewerkt met TotalWebBoost. Ik heb goede leads aangeleverd gekregen en zal dit bedrijf daarom zeker aanbevelen!

Karel V.

Goede conversie

Uit de 10 eerste leads die ik heb ontvangen heb ik 4 afspraken gehaald. Tot nu toe ben ik zeer tevreden!

David Bakker
TotalWebBoost.nl small letter logo

Direct aan de slag of meer informatie?