HYPOTHEEKLEADS

Wat zijn hypotheekleads?

Hypotheekleads zijn mensen die actief op zoek zijn naar mogelijkheden op het gebied van hypotheken. Zij hebben informatie nodig omtrent financiële vraagstukken wat betreft hypotheken en willen graag advies inwinnen over bijvoorbeeld het kopen van een nieuw huis of het aan- en verkopen van woningen.

Waar komen onze hypotheekleads vandaan?

Wekelijks reageren tussen de 1000 en 1500 hypotheekleads via verschillende websites van TotalWebBoost, zoals Starterslening.nl, Startershypotheek.com en Hypotheekberekenen.nl. Deze websites zijn zo ontworpen dat de leads snel en gemakkelijk hun hypotheek kunnen berekenen. Vanwege het gebruiksvriendelijke karakter van deze websites komen er zeer veel hypotheekaanvragen binnen, hetgeen TotalWebBoost voor hypotheekadviseurs tot een bron van potiëntele klanten maakt.

Wat zijn de voordelen van de hypotheekleads van TotalWebBoost?

  • Elke lead wordt door onze systemen gefilterd om vervolgens handmatig beoordeeld te worden. Op die manier houden we de kwaliteit van de hypotheekleads hoog.
  • U kunt bij ons zelf bepalen hoeveel leads u maximaal per week wilt ontvangen.
  • TotalWebBoost hanteert geen langlopende contracten: als u wilt stoppen met het kopen van onze leads, dan beroepen wij ons op een opzegtermijn van slechts twee weken.
  • U bepaalt zelf uw werkgebied.
  • U betaalt bij ons achteraf, nadat u van ons wekelijks een overzicht krijgt van de geleverde en gecrediteerde leads.

Wat kunt u van ons verwachten wanneer u bij ons hypotheekleads koopt?

Voor TotalWebBoost is het erg belangrijk dat u goede resultaten boekt en tevreden bent met onze hypotheekleads. Enerzijds omdat u tijd en geld heeft geïnvesteerd in ons en anderzijds omdat wij ook tijd en dus geld in uw bedrijf investeren. Wij willen dus graag dat u het maximale uit de samenwerking haalt en wij zullen u daarbij zoveel mogelijk assisteren. Zo stellen wij bijvoorbeeld een CRM-systeem aan u ter beschikking en geven elk bedrijf een korte training voordat ze beginnen met het opvolgen van de leads. Daarnaast vindt u in ons systeem/extranet alle benodigde informatie om de conversie van leads naar afgesloten hypotheken zo hoog mogelijk te houden. U kunt hierbij onder andere denken aan het verschaffen van:

  • Belscripts
  • Geluidsfragmenten (zoals voorbeeldgesprekken)
  • Handleiding
  • Videoinstructie

Wat verwachten wij van u?

Om de gewenste resultaten te behalen is het belangrijk dat u goed voorbereid begint. Bij TotalWebBoost stellen wij alles in het werk om u daarbij te helpen. Wij verschaffen u met alle benodigde informatie en dus verwachten wij dat u daar optimaal gebruik van maakt. Ziet u verbeterpunten of heeft u nog extra tips voor ons? Dan horen wij dit uiteraard graag, zodat we de samenwerking met u en andere intermediars optimaal kunnen houden.

Kan ik TotalWebBoost inhuren om voor mij hypotheekleads op te volgen?

Jazeker. Wij zijn gespecialiseerd in het opvolgen van hypotheekleads, dus als u geen tijd heeft om zelf de hypotheekleads op te volgen en gesprekken in te plannen, dan kunnen wij u dit werk uit handen nemen. We beschikken over een eigen team van mensen die de leads voor u kunnen nabellen, dus zo filtert TotalWebBoost voor u de meest veelbelovende hypotheekafspraken en plannen deze afspraken compleet voor u in. Voor het nabellen van de leads rekenen wij wel een extra vergoeding. De combinatie van het kopen van leads, het nabellen daarvan, het filteren van de voor u meest veelbelovende leads en het inplannen van hypotheekafspraken kost u tussen € 100,- en € 200,- per stuk. Op die manier doen wij al het voorwerk en kunt u zich blijven toeleggen op het geven van hypotheekadvies.

Hoeveel leads leiden uiteindelijk tot een afgesloten hypotheek?

TotalWebBoost heeft een schat aan ervaring met het verkopen en het onderzoeken van leads. Uit deze ervaring blijkt dat van de tien leads die door ons worden aangeleverd, u ongeveer drie á vier afspraken maakt. Van deze afspraken worden één á twee uiteindelijk klant. Gemiddeld zijn er dus ongeveer zeven leads nodig om één hypotheek af te sluiten.

Kunnen hypotheekleads ook geretourneerd worden?

Wij doen natuurlijk ons uiterste best om alle verkochte leads op voorhand grondig te controleren op kwaliteit. Mocht er onverhoopt een lead tussenzitten die niet aan onze kwaliteitsvoorwaarden voldoet, bijvoorbeeld door middel van onjuiste (contactgegevens) of een negatief BKR, dan kunt u deze uiteraard aan ons retourneren.

Direct aan de slag? Nu aanmelden

GEBIEDEN

Actuele beschikbaarheid leads per werkgebied

Is uw regio niet beschikbaar? Neem dan contact op voor de mogelijkheden via contact@totalwebboost.nl of bel ons op 088-2256600.

Direct aan de slag? Nu aanmelden